Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Να οι υπεύθυνοι των τραυματισμών του Πάτο!!

Οι γιατροί της Μίλαν ευθύνονται για τους συνεχείς τραυματισμούς του Πάτο, σύμφωνα με τον Χοακίμ Γκράβα, επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Κορίνθιανς.

Να οι υπεύθυνοι των τραυματισμών του Πάτο
Η μεταγραφή του από τη Μίλαν στην Κορίνθιανς μοιάζει να είναι τελειωμένη. Ο Αλεξάντερ Πάτο επιστρέφει στην πατρίδα του, με την ελπίδα να αφήσει πίσω του τους συνεχείς τραυματισμούς, οι οποίοι τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια. Μια ελπίδα που τρέφουν και οι άνθρωποι της Κορίνθιανς, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουν στο… ίδιο έργο θεατές με τους Ιταλούς.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Βραζιλιάνικης ομάδας μίλησε για την κατάσταση του Πάτο και καθησύχασε τους οπαδούς της ομάδας του, ρίχνοντας την ευθύνη των συνεχών τραυματισμών στους Ιταλούς συναδέλφους του.

«Ο Πάτο έφυγε από τη Βραζιλία χωρίς να έχει υποστεί ποτέ μυϊκό τραυματισμό, αν και αγωνιζόταν και τότε σε πολλά παιχνίδια. Αυτοί που ευθύνονται για τα συνεχή προβλήματα του παίκτη είναι οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν.

Όταν έχεις υποστεί μυϊκό τραυματισμό, ο χρόνος της αποθεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρέπει να παρακολουθείται διαρκώς το τραύμα και να εκτιμάται καθημερινά η κατάσταση. Ποτέ δεν είναι ακριβής ο χρόνος επιστροφής του παίκτη. Για αυτό το θέμα υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες ιδέες και φοβάμαι πως αυτές που είχαν οι Ιταλοί συνάδελφοί μου, ήταν όλες λάθος.

Επιπλέον, όταν ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει από θλάσεις, δεν πρέπει να αγωνίζεται, ούτε να κουράζεται, μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Κάτι που δεν έγινε ποτέ στην περίπτωση του Πάτο
», εκτιμά ο Γκράβα.

Μένει να δούμε αν ο Πάτο συνεχίσει να έχει τα ίδια προβλήματα και στην Κορίνθιανς, διαψεύδοντας, ουσιαστικά, τα όσα είπε ο γιατρός της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: