Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκαθαρίζει το τοπίο…!

Στις αρχές του νέου χρόνου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο…
Την ώρα που τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, συνεχίζονται, η διοίκηση έχει στραμμένη την προσοχή της και στις περιπτώσεις των Βασίλη Τοροσίδη και Ράφικ Τζεμπούρ.

Στους δύο παίκτες έχουν κατατεθεί προτάσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους και τους έχει δοθεί μία διορία μέχρι τις πρώτες μέρες του Γενάρη, προκειμένου να απαντήσουν και να ξεκαθαρίσει έτσι και το τοπίο.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι όπως είχε φανεί και από την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνάντησή του με αντιπροσωπεία της «θύρας 7», στην διοίκηση θεωρούν ότι ο Αλγερινός είναι πιο κοντά στο να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι οριστικό στην υπόθεση του Έλληνα ακραίου.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τον Τζεμπούρ και τον Αμπντούν, είναι οριστικό και δεδομένο ότι δεν θα φύγουν για το Κόπα Άφρικα, με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αλγερίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: