Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Στη Ντίσνεϊλαντ η Ρόμα!!

Τελείωσαν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους παίκτες της Ρόμα, οι οποίοι πετούν για τις ΗΠΑ, όπου θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Στη Ντίσνεϊλαντ η Ρόμα
Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί, ιδίως μετά την εμφατική νίκη που πέτυχε επί της Μίλαν με 4-2. Άπαντες στη Ρόμα θέλουν να υπάρξει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που «κλείνει» τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Νάπολι στο Σαν Πάολο. Για το λόγο αυτό οι διακοπές των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη και από σήμερα η ομάδα ξεκινά να προετοιμάζεται για τον σημαντικό αγώνα με τους «παρτενοπέι».

Μια προετοιμασία που θα γίνει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Ορλάντο. Η αποστολή της Ρόμα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων της Ντίσνεϊλαντ και θα παραμείνει εκεί για μία περίπου εβδομάδα. Οι παίκτες θα κάνουν διπλές προπονήσεις το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ θα ακολουθήσει μία πρωινή προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μια απογευματινή ανήμερα. Στις 2 του Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Ορλάντο Σίτι.

Η αποστολή των «τζαλορόσι» θα επιστρέψει στην Ιταλική πρωτεύουσα το πρωί της 3ης Ιανουαρίου και οι παίκτες θα ξεκουραστούν, πριν μπουν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του αγώνα με τη Νάπολι.

Αρκετοί από τους παίκτες θα συνοδεύονται από την οικογένειά τους ή κάποια από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως ο Τότι και ο Οσβάλντο, θα είναι μόνοι τους και θα αναγκαστούν να γιορτάσουν την είσοδο του νέου έτους μακριά από τους οικείους τους.

Μαζί με την ομάδα θα βρίσκονται και πολλά από τα μέλη της διοίκησης, καθώς και όλοι οι Αμερικανοί μέτοχοι, οι οποίοι θα επισκεφτούν, τουλάχιστον για τις ευχές, τους παίκτες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: