Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Προσδοκίες…!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τις προσδοκίες που δικαιούνται να έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και το χρόνο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις που τους περιμένει.
Ας μη γελιόμαστε ο ΠΑΟΚτσής φίλαθλος αισθάνθηκε προνομιούχος τους τελευταίους μήνες του 2012 και έχει κάθε δικαίωμα να οραματίζεται ένα ευτυχισμένο –ποδοσφαιρικά- 2013. Σε μια εποχή που συνολικά η εικόνα των Ελληνικών ομάδων είναι επιεικώς τραγική ο Δικέφαλος φαντάζει –και είναι- η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει (δεν αναφέρομαι στη φετινή περίοδο) αγωνιστικά και οργανωτικά (στο άμεσο μέλλον) τον Ολυμπιακό.
Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό του Τσάκα και του πρίγκιπα ενώ διώχνουν παίκτες προκειμένου να ελαφρύνουν το μπάτζετ χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των μειώσεων.
Στην ΑΕΚ δεν βρίσκεται άκρη μεταξύ των παλαιών μετόχων που έχουν επιδοθεί σε έναν χαρτοπόλεμο χωρίς αρχή τέλος ενώ τα «μπαίνω» «δεν μπαίνω» του Βιντιάδη έχουν κουράσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται υπό διάλυση.
Στον Αρη θα θεωρήσουν μεγάλη επιτυχία αν καταφέρουν να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα σύμφωνα με δήλωση του νέου προέδρου της ΠΑΕ ενώ είναι γνωστό ότι οικονομικά η ομάδα βρίσκεται ήδη σε αδιέξοδο.
Στην Τούμπα όμως; Η παρουσία του Ιβαν Σαββίδη έχει αλλάξει τα δεδομένα. Οι συζητήσεις περί πωλήσεων, ισολογισμών, οικονομικών δεδομένων, αδειοδότησης και άλλων στενάχωρων θεμάτων αποτελούν παρελθόν. Όχι, μακρινό αλλά παρελθόν. Πλέον τα θέματα συζήτησης είναι ποιους παίκτες θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο, που θα χτιστεί το νέο γήπεδο, ποια θα είναι η χωρητικότητα του και άλλα ευχάριστα ζητήματα έχουν δημιουργήσει μια γλυκιά ατμόσφαιρα.
Έχει αλλάξει το κλίμα. Οι τοποθετήσεις του Σαββίδη έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Προσδοκίες που –όπως έχω γράψει και σε παλαιότερη τοποθέτηση μου- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι υποχρεωμένος να ικανοποιήσει. Ο ομογενής επιχειρηματίας με κάθε ευκαιρία που του δίνεται να τοποθετηθεί, εξάπτει την φαντασία των οπαδών της ομάδας για το μέλλον.
Το γεγονός ότι έβαλε βαθιά στο χέρι στην τσέπη στην προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου συμμετέχοντας με 10.000.000 ευρώ καθώς επίσης και η εξαγγελία του για νέα επένδυση ύψους 15.000.000 ευρώ στη τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ δημιουργούν την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον από κάθε άποψη.
Αυτό βέβαια θα αποδειχθεί στην πράξη στο επόμενο χρονικό διάστημα. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δικαιούνται να πιστεύουν ότι τους περιμένει ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες κι ευχάριστες εκπλήξεις.
Υ. Γ. Καλή χρονιά σε όλους! Υγεία, ευτυχία και ότι ο καθένας από εσάς επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα στην διάρκεια του νέου χρόνου. Ξέρω ότι εύκολα γράφονται οι ευχές αλλά δύσκολα πραγματοποιούνται. Ας οπλιστούμε με υπομονή κι ελπίδα γιατί αν τα χάσουμε κι αυτά δεν θα μας έχει μείνει τίποτε. Καλή χρονιά!
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: