Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πάει Βραζιλία ο Βάργκας!!

Κοντά σε συμφωνία είναι η Νάπολι με τη Σαν Πάολο για την μετακίνηση του Εντού Βάργκας στη Βραζιλία.

Πάει Βραζιλία ο Βάργκας
Για την απόκτησή του ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξόδεψε σχεδόν 15 εκατ. ευρώ. Τον παρουσίασε ως τη μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του περασμένου Ιανουαρίου, τονίζοντας πως πιστεύει στις δυνατότητές του. Ο Εντού Βάργκας, όμως, δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να προσφέρει και ένα χρόνο μετά την άφιξή του στον Ιταλικό Νότο, είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βραζιλιάνικου Τύπου, απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βάργκας από τη Νάπολι στη Σαν Πάολο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να οδηγήσουν σε συμφωνία εντός των προσεχών ημερών.

Μοναδικό «αγκάθι» φέρεται να είναι ο τρόπος με τον οποίον ο Χιλιανός θα μετακομίσει για τη Βραζιλία, αφού η διοίκηση των «παρτενοπέι» αξιώνει 15 εκατ. ευρώ, ενώ η διοίκηση της Σαν Πάολο επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό, με οψιόν αγοράς.

Όλα, πάντως, δείχνουν πως οποιοδήποτε εμπόδιο θα ξεπεραστεί και δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία, αφού και η Νάπολι θέλει να «ξεφορτωθεί» τον παίκτη και η Σαν Πάολο δείχνει να τον υπολογίζει πολύ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: