Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο χρόνος της ΑΕΚ εξαντλήθηκε!!

Η ΑΕΚ χρειάζεται έτοιμο χρήμα, ο Βιντιάδης είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση, αλλά πρέπει να το κάνει άμεσα και ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τα αισιόδοξα μηνύματα που πηγάζουν από την άφιξη του υποψήφιου επενδυτή από την Κίνα
Η ανακοίνωση του Βιντιάδη κάπου ετοιμάζεται ακόμη και τελικά δεν είναι πλέον απίθανη η… έκπληξη. Να μάθουν δηλαδή όλοι οι ΑΕΚτζήδες που αγωνιούν τα νέα από τις διαρροές που θα υπάρξουν από την ORIGINAL. Γιατί το μόνο βέβαιο και επιβεβαιωμένο είναι το ραντεβού που θα έχει το Σαββάτο ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ με τον Χατζηχρήστο και τα παιδιά της κατάληψης. Το έκλεισε ο Βιντιάδης με τον αρχηγό και είπαν και άλλα πολλά, και αισιόδοξα, που όμως έμειναν μεταξύ τους. Επικοινωνιακά είναι λάθος να ενημερωθεί μόνο μια μερίδα του κόσμου, έστω κι αν αυτή είναι η πιο μάχιμη, αλλά μεγαλύτερη σημασία από την επικοινωνία έχει το αποτέλεσμα. Φυσικά είναι καλύτερο αυτό το ραντεβού από το να μην υπήρχε τίποτα. Οπως φαίνεται λοιπόν το αποτέλεσμα από τον ίδιο τον Βιντιάδη θα το μάθουμε από Δευτέρα. Ομως σίγουρα από το Σάββατο κι από τις επόμενες κινήσεις των οργανωμένων, ακόμη κι αν δεν αποκαλύψουν τα πάντα, θα φανούν κάποια πράγματα.
Εκτιμώ πως πολύ δύσκολα θα ακούσουν αρνητικά πράγματα τα παιδιά γιατί ο Βιντιάδης δεν θα έκλεινε ραντεβού μαζί τους αν δεν είχε να πει κάτι καλό. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτή την φάση η μοναδική λύση που υπάρχει είναι αυτή η προσπάθεια που κάνει ο Βιντιάδης αν βέβαια φτάσει στο τέλος της με τον τρόπο που θέλει ο Ελληνας εφοπλιστής. Οι διοικήσεις πρωτοδικείου ή η λαϊκή βάση του Τάκη Κανελλόπουλου δεν μπορούν να δώσουν λύση γιατί απουσιάζει το βασικό της συστατικό. Το χρήμα. Η ΑΕΚ χρειάζεται έτοιμο χρήμα. Και πολύ. Από εκεί και πέρα αν μπουν τα χρήματα και σωθεί η ομάδα έπεται συνέχεια. Τότε θα χρειαστεί καλό μάνατζμεντ και σωστό πλάνο. Πρώτα όμως πρέπει να μπουν τα χρήματα. Και όπως πρέπει πλέον να έχει καταλάβει κι ο ίδιος ο Βιντιάδης ο χρόνος εξαντλήθηκε. Οταν μιλάμε για την σωτηρία της ΑΕΚ φυσικά και δεν παίζει ρόλο αν θα μάθουμε το πλάνο της, και κυρίως το πόσα χρήματα θα μπουν, την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Εχουμε τραβήξει τόσα κι έχουμε κάνει τόση υπομονή που 2-3 μέρες υπομονή για κάτι τόσο σοβαρό δεν είναι τίποτα. Το κακό είναι πως δεν αντέχει πολύ να περιμένει η ίδια η ΑΕΚ. Ο Βιντιάδης πρέπει να έχει πάρει το μήνυμα αλλά σήμερα θα το πάρει ακόμη πιο δυνατό.
Πάμε και σε τίποτε άλλο. Ο Κιντής επέστρεψε δυναμικά με νέες αποκαλύψεις, νέα μέιλ, νέες αναζητήσεις. Επιμένω πως είναι χρήσιμο να υπάρχει κάποιος που ψάχνεται κι ας μην είναι εύστοχος σε όλα. Κάτι θα βγει παραπάνω από το να μην ασχολείται κανένας. Μάλιστα έμαθα πως είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει το όνομα του δεύτερου ΜΜΕ που χρωστάει στην ΑΕΚ. Αυτό κι αν είναι είδηση. Υπάρχουν έστω και λίγοι που χρωστάνε στην ΑΕΚ. Δεν χρωστάει μόνο αυτή. Το χιούμορ είναι η ευγένεια της απελπισίας. Δεν γνωρίζω ακόμη ποιο είναι το μέσον που φέσωσε την ΑΕΚ, αφού έχει ήδη πτωχεύσει οπότε γράφτηκαν στο χιόνι οι 270.000 ευρώ, αλλά άκουσα πως θα προκαλέσει έκπληξη και ότι δεν είναι μέσον που πρόσκειται στην ΑΕΚ. Για να δούμε, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Και ελπίζω να μην είναι το... SportDog. Αχαχαχα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: