Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Όνειρό μου να δουλέψω με τον Ζέμαν»

Το όνειρό του να αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του Ζντένεκ Ζέμαν, αποκάλυψε ο Άλαν Τζαγκόεφ, σχολιάζοντας την πιθανότητα να μεταγραφεί στη Ρόμα.

«Όνειρό μου να δουλέψω με τον Ζέμαν»
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ρωσίας. Στο τελευταίο Euro κατάφερε να ξεχωρίσει, σημειώνοντας 3 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Άλαν Τζαγκόεφ, μετά από 5 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, φαίνεται πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η Ρόμα.

Ο Ρώσος διεθνής ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ιταλική πρωτεύουσα και φάνηκε ιδιαίτερα… ζεστός. «Θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Ζντένεκ Ζέμαν. Είναι ένας προπονητής που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να αναδείξει τις ικανότητές μου. Θα έλεγα πως αποτελεί όνειρό μου να βρεθώ σε ομάδα που προπονεί ο Βοημός», ήταν τα λόγια του Τζαγκόεφ.

Πόσο πιθανή είναι μια μετακίνησή σου στη Ρόμα; «Βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ εδώ και πέντε χρόνια και έχω κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν στο Ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να περιμένουμε προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης για να δούμε αν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό. Δεν κρύβω, πάντως, πως θα ήθελα να παίξω σε ένα από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν έρθει πρόταση από τη Ρόμα, θα τη μελετούσα με μεγάλο ενδιαφέρον», απαντά ο Άλαν Τζαγκόεφ.

Να σημειωθεί πως δημοσιεύματα των Ιταλικών εφημερίδων κάνουν λόγο για επικείμενο ταξίδι του Φράνκο Μπαλντίνι στη Μόσχα, με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ίσως και πριν το καλοκαίρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: