Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί χάλασε του Ρομπίνιο!!

Τους λόγους που οδήγησαν σε… ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του Ρομπίνιο στη Φλαμένγκο, εξήγησε ο πρόεδρος Εντουάρντο Μπαντέιρα Ντε Μέλο.

Γιατί χάλασε του Ρομπίνιο
Η αποχώρησή του από τη Μίλαν έμοιαζε σχεδόν βέβαιη, πριν λίγες μέρες. Προορισμός του φαινόταν να είναι η Φλαμένγκο, η οποία είχε κινηθεί γρήγορα και είχε εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή του. Ο Ρομπίνιο, όμως, βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ των «ροσονέρι», παρά τις προσπάθειες που καταβάλει ο Αντριάνο Γκαλιάνι για να τον παραχωρήσει σε ομάδα της πατρίδας του.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ακόμα δεν έχουν… καρποφορήσει οι προσπάθειες του ισχυρού άντρα της Μίλαν, είναι οι οικονομικές απαιτήσεις των Ιταλών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Φλαμένγκο, Εντουάρντο Μπαντέιρα Ντε Μέλο. «Για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, πρέπει όλα τα μέλη της διοίκησης να συμφωνήσουν. Στην περίπτωση του Ρομπίνιο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Οι απαιτήσεις της Μίλαν ήταν υψηλές και ασύμφορες για το σύλλογό μας. Ως εκ τούτου η Φλαμένγκο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του παίκτη, στον οποίο ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος, όπου και αν βρεθεί για να συνεχίσει την καριέρα του», δήλωσε ο Ντε Μέλο.

Αν η Μίλαν «ρίξει» τις απαιτήσεις της, θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ξανά τον παίκτη; «Αυτό είναι υποθετικό. Δεν έχουμε καμία επαφή με την Ιταλική ομάδα, οπότε δεν γνωρίζουμε αν πρόθεσή τους είναι να μειώσουν το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής. Οπότε είναι ανούσιο να μιλάμε με υποθέσεις. Η Φλαμένγκο έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Ρομπίνιο, αυτό είναι το μόνο επίσημο», απάντησε ο πρόεδρος της Φλαμένγκο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: