Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τελειωμένη η μεταγραφή του Αρόνικα!

Την επιστροφή του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις από τις Μαλδίβες περιμένει ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του Σαλβατόρε Αρόνικα.

Τελειωμένη η μεταγραφή του Αρόνικα
Βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος, αν και στην αρχή της σεζόν πολλοί περίμεναν να είναι μία από τις εκπλήξεις του Καμπιονάτο. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όμως, της Παλέρμο, δεν ήταν αυτός που έπρεπε, σύμφωνα με τον πρόεδρο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς σε δύσκολη θέση. Κάτι που σημαίνει πως είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Εδώ και καιρό μοιάζει σίγουρη η μετακίνηση του Σαλβατόρε Αρόνικα από τη Νάπολι στην ομάδα της Σικελίας. Οι μέρες περνούν, όμως και ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της Παλέρμο, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Η συμφωνία με τον Αρόνικα είναι δεδομένη. Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του Ντε Λαουρέντις από τις Μαλδίβες, ώστε να υπογράψει και εκείνος. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ο Αρόνικα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Παλέρμο».

Οι οπαδοί της Παλέρμο μπορούν να περιμένουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις; «Θέλουμε έναν ποιοτικό επιθετικό. Αν αυτός θα είναι ο Ιμόμπιλε, όπως γράφεται, ή κάποιος άλλος, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να αντικαταστήσουμε τον τραυματία Άμπελ Ερνάντες. Συνεπώς, κάποιον θα πάρουμε», απάντησε ο Τζαμπαρίνι.

Για ποιο λόγο η πορεία της ομάδας δεν είναι καλή φέτος; «Γιατί ο σχεδιασμός που κάναμε, απέτυχε. Όλες οι μεταγραφές είχαν γίνει για να ταιριάζουν στις προπονητικές ιδέες του Μοντέλα και τελικά αυτός πήγε στη Φιορεντίνα. Έτσι βρεθήκαμε με άλλον προπονητή και άλλους παίκτες. Επιπλέον δώσαμε πολλούς ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές δανεικούς, αν και έπρεπε να τους είχαμε εδώ να μας βοηθήσουν. Για να μην πω πως μας λείπουν 6-7 βαθμοί, που τους χάσαμε είτε από ατυχία, είτε από διαιτητικά λάθη. Πάντως, όλα θα διορθωθούν και η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο δεύτερο γύρο. Για αυτό δουλεύουμε και αυτό προσδοκούμε», τόνισε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: