Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη Τύπου με τιμώμενο πρόσωπο τον Κονέ!!

Συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματίσει η διοίκηση της Μπολόνια, πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Σε αυτή θα παραστεί ο Παναγιώτης Κονέ, μιλώντας για τις επιτυχίες της τελευταίας περιόδου.

Συνέντευξη Τύπου με τιμώμενο πρόσωπο τον Κονέ
Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους παίκτες της Μπολόνια έφτασαν στο τέλος τους και σιγά-σιγά όλοι επιστρέφουν στην Ιταλική πόλη, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επανεκκίνηση του Καμπιονάτο.

Πρώτοι που έδωσαν το παρών είναι οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα ακολουθήσουν οι κοινοτικοί παίκτες. Για τους Λατινοαμερικάνους προβλέπεται μια επιπλέον ημέρα άδειας, προκειμένου να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι.

Η πρώτη προπόνηση της Μπολόνια είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 16:00, με τις πόρτες του γηπέδου να είναι ανοιχτές για το κοινό. Η είδηση της ημέρας, όμως, είναι η συνέντευξη Τύπου που θα προηγηθεί της προπόνησης και στην οποία θα παραστεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τελευταίας περιόδου, Παναγιώτης Κονέ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ιταλίας, αναδείχθηκε σε πρόσωπο των ημερών για την ομάδα. Αυτό «υποχρέωσε» τη διοίκηση στο να οργανώσει τη συνέντευξη, την οποία περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο οι οπαδοί της Μπολόνια, όσο και οι δημοσιογράφοι και στην οποία ο Κονέ αναμένεται να μιλήσει για το παρόν, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: