Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφει στην φυσική του έδρα!!

Στην Ελευσίνα θα δίνει σε λίγο καιρό τις αναμετρήσεις του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Παναλευσινιακός καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο της «Γούβας».

Επιστρέφει στην φυσική του έδρα!
Οι νεοφώτιστοι, που μέχρι πρότινος έδιναν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι λόγω ακαταλληλότητας της φυσικής τους έδρας, ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους πως σύντομα θα επιστρέψουν στο… σπίτι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο της «Γούβας» για την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερα, την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Τσουκαλά, τον συνδυασμό «Πρώτη Πόλη» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Τόλη, τον συνδυασμό «Ενότητα Δημιουργίας» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Κοντούλη καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ θετική εξέλιξη στην προσπάθεια της ομάδας μας για την παραμονή στην Basket League ΟΠΑΠ. Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Ελευσίνας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Κλείνοντας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια: