Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Γκιτσιούδης: «Ότι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα δεύτεροι»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και μεταξύ άλλων επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να «χτυπήσει» στα ίσια τον Ολυμπιακό.

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

«Με λίγο τύχη και προσοχή θα σφραγίσουμε την πρόκριση. Πάμε καλά και παίζουμε καλά.»

Για το αν το 2-0 δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ:

«Το 2-0 είναι ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όταν έχει τέτοιο σκορ υπέρ του, δύσκολα θα μπορέσει να χάσει αλλά να μην ξεχνάμε και τον παράγοντα υποτίμηση.»

Για τον λόγο που πιστεύει ότι η ομάδα πάει καλά:

«Ψυχολογικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Σαββίδης έχει δείξει ότι θέλει να στηρίξει και να βοηθήσει την ομάδα.»

Για του παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη:

«Για να δείξει κάποιος ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει λίγο χρόνος. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν δείξει καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουν να προσαρμοστούν.»

Για τον Ιτάντζ και ότι για πολλούς, θεωρείτε μια μεταγραφή η οποία θα μπορέσει να βοηθήσει όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου, λόγω της εμπειρίας του:

«Μας έχει δώσει κάποιον βαθμό ο Ιτάντζ; Έχει βοηθήσει; Δεν τον κατηγορώ. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου που θα έχει προσαρμοστεί με την ομάδα και τους παίκτες θα είναι πολύ καλύτερος. Απλά θέλει χρόνο.»

Συνεχίζοντας επισήμανε:

«Έχω καιρό να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ όμως τις έξι αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να μπορέσει να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάει στον τελικό Κυπέλλου.»

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ χτίζει:

«Πιστεύω πως χτίζει. Θέλει όμως υπομονή, προσπάθεια και τύχη. Για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο και θέλει δουλειά.»

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορέσει ούτε με τον Σαββίδη να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό πότε θα μπορέσει:

«Ότι και να κάνουμε πάντα θα είμαστε δεύτεροι. Όχι ότι δεν μπορούμε αλλά δεν μας το επιτρέπει το κατεστημένο. Μπορεί να μας δίνουν έναν τίτλο κάθε 10-15 χρόνια για να μην μιλάμε. Φταίμε όλοι σε αυτό. Μακάρι να μπορέσει ο Σαββίδης να το αλλάξει όλο αυτό και να περάσει αυτό το μήνυμα σε παίκτες και προπονητή. Θέλει όμως υπομονή.»


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: