Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Σφαλιάρα» για Ντονκάστερ, «περίπατος» για Ρόδεραμ!

Ήττα που βάζει την βάζει σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες για τη διατήρηση της πρώτης θέσης γνώρισε η Ντονκάστερ, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την ΜΚ Ντονς σε εξ αναβολής ματς της 30ης αγωνιστικής της League One. Άνετη επικράτηση για τη Ρόδεραμ στη League Two, χαμένο έδαφος για Πορτ Βέιλ.
Η πρωτοπόρος της τρίτης κατηγορίας δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της ΜΚ Ντονς και η ήττα με 3-0 την αφήνει μεν στην πρώτη θέση, της προσθέτει δε ακόμη περισσότερο άγχος, αφού η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται, μόλις, ένα βαθμό πίσω της, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.
Την ίδια ώρα, η Στίβενεϊτζ επικρατούσε της Μπράντφορντ, η οποία έχασε κι άλλο έδαφος και κινδυνεύει η θέση της στα play off  ανόδου.
Στη League Two, η Ρόδεραμ πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία από την έδρα της Όξφορντ, και όχι μόνο μπήκε στις θέσεις των play off για το δρόμο προς την τρίτη κατηγορία, αλλά ανέβηκε και στην τέταρτη θέση. Νίκη που την φέρνει στην τρίτη θέση για την Τσέστερφιλντ, κόντρα στην Τσέλτεναμ. Ακόμη ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την Πορτ Βέιλ, η οποία έχασε κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση της πρωτιάς.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
League One
Κρόουλι-Καρλάιλ 1-1
ΜΚ Ντονς-Ντονκάστερ 3-0
Στίβενεϊτζ-Μπρέντφορντ 1-0
Χάρτλπουλ-Κόλτσεστερ 0-0
League Two
Όξφορντ-Ρόδεραμ 0-4
Πορτ Βέιλ-Μπράντφορντ 0-0
Τσέλτεναμ-Τσέστερφιλντ 1-0



πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: