Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Πογιέτ αν φύγει ο Λάουντρουπ!

Η διοίκηση της Σουόνσι, έχει ήδη επιλέξει τον διάδοχο του Μίκαελ Λάουντρουπ, στην περίπτωση που ο Δανός αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτός είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Πογιέτ αν φύγει ο Λάουντρουπ
Η εξαιρετική πορεία της Σουόνσι στο πρωτάθλημα, καθώς και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, είναι για τους περισσότερους αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς που κάνει ο Μίκαελ Λάουντρουπ. Με τις επιτυχίες του αυτές ο Δανός τεχνικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ομάδων, τόσο στη Βρετανία, όσο και στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος των Ουαλών, Χιου Τζένκινς, αν και επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία πως ο προπονητής δεν πρόκειται να αποχωρήσει, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διαδόχου του. Αυτό αποκαλύπτουν δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων, στις οποίες, μάλιστα, κάνει την εμφάνισή του το όνομα του επικρατέστερου να αντικαταστήσει τον Λάουντρουπ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, λοιπόν, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Δανού είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ, τεχνικός της Μπράιτον.

Ο Πογιέτ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αγγλία με τη φανέλα της Τσέλσι και της Τότεναμ, είναι στην πρώτη του προπονητική εμπειρία με τη Μπράιτον, με την οποία διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρείται ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος τεχνικός και δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις για να αναλάβει την Σουόνσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: