Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Γκέτσε: «Δείξαμε πόσο θέλαμε την πρόκριση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Σαχτάρ και τη νίκη με σκορ 3-0 που πήραν οι Γερμανοί, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μάριο Γκέτσε.

Γκέτσε: «Δείξαμε πόσο θέλαμε την πρόκριση»
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρας της Σαχτάρ με σκορ 3-0 παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και σύμφωνα με τον Μάριο Γκέτσε, αυτό συνέβη γιατί εκείνος και οι συμπαίκτες του έδειξαν έμπρακτα πόσο πολύ ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση.

«Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε την πρόκριση απέναντι στη Σαχτάρ πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι έγινε ευκολότερο από την στιγμή που κάναμε το 2-0, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ωστόσο, στη συνέχεια σημειώσαμε ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο μέρος και μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους», τα λόγια του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο Γκέτσε δεν ξέχασε να αναφερθεί στην ωραία ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι που γίνεται στο «Βεστφάλεν»:

«Η ατμόσφαιρα στην έδρα μας πάντα είναι εκπληκτική. Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν σε κάθε αναμέτρηση στο γήπεδό μας οι οπαδοί μας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση τόσο για εμάς όσο και για εκείνους».

Ο 20χρονος παίκτης μίλησε και για το ποια ομάδα θα ήθελε να αντιμετωπίσει αυτός και οι συμπαίκτες του στου «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τώρα πλέον έχουμε προκριθεί στα προημιτελικά. Ωστόσο, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια ομάδα που θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε αυτή την στιγμή, αφού όλες τους είναι δυνατές».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: