Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Μέσα» ο Σερμαντίνι, «ανεβαίνει» ο Περπέρογλου!

Με τον Σερμαντίνι να ξεπερνάει την ίωση και να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Μπαρτσελόνα. Το μισό πρόγραμμα ακολούθησε ο Περπέρογλου, εκτός ο Γεωργάκης.

«Μέσα» ο Σερμαντίνι, «ανεβαίνει» ο Περπέρογλου
Ευχάριστα νέα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα στη σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (05/03) με τη Μπαρτσελόνα για το Τop 16 της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», είδε τον Γκεόργκι Σερμαντίνι να προπονείται κανονικά αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ μεγάλο μέρος του προγράμματος –το μισό- ακολούθησε και ο Περπέρογλου που ταλαιπωρείται ακόμα από ασθένεια, αλλά αναμένεται αύριο να γυμναστεί κανονικά και να είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα».

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Γεωργάκης που όμως έτσι και αλλιώς δεν συμμετέχει στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο με προπόνηση στις 19:00, ενώ στις 17:30 στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: