Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Βαλβέρδε: «Πρέπει να σκοράρουμε»

Γκολ πάση θυσία πρέπει να πετύχει στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν η Βαλένθια, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βαλβέρδε: «Πρέπει να σκοράρουμε»
Αναγκασμένη να κυνηγήσει γκολ, προκειμένου να περάσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Βαλένθια, σύμφωνα με τον τεχνικό των «νυχτερίδων», Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Στο πρώτο παιχνίδι η Παρί ήταν εκείνη που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, αλλά και τις περισσότερες φάσεις, με αποτέλεσμα να σκοράρει δύο τέρματα. Ωστόσο, αν και έχουμε το μειονέκτημα ξέρουμε πως πρέπει να σκοράρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Αυτό, βέβαια, δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού έχουν πολύ καλή άμυνα», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στο κενό του Ραμί στο παιχνίδι με τους Γάλλους και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνα τον Ματιέ για να καλύψει το κενό του:

«Ο Ζερεμί (Ματιέ) είναι γρήγορος, καλός στο αέρα και μπορεί να μεταφέρει καλά την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως είναι εκείνες του Αλμπέλδα ή του Μπαραγκάν».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: