Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στους «εκλεκτούς» Ολίσε και Καμαρά!

Διεθνείς είναι ξανά ο Σεκού Ολίσε και ο Αμπντούλ Καμαρά, οι οποίοι κλήθηκαν στην εθνική Λιβερίας και εκείνη της Γουϊνέας, αντίστοιχα.

Στους «εκλεκτούς» Ολίσε και Καμαρά

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο Γιώργος Δώνης τους έχει πάρει στην αποστολή για τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Επίσης, έχουν κληθεί αρκετοί παίκτες από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στις Εθνικές Νέων και Παίδων της Ελλάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Άρχισαν να φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. οι κλήσεις για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους το τριήμερο 22-24 Μαρτίου 2013.

Ο Σεκού Ολίσε κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Λιβερίας για τον αγώνα με την Ουγκάντα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Καμαρά κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Γουϊνέας για τον αγώνα Μοζαμβίκη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου 2013 στην πόλη Μαπούτο της Μοζαμβίκης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται στις 19 Μαρτίου στην πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ όπου μέχρι τις 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις της Εθνικής Γουϊνέας.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νέων U-18 για τους φιλικούς αγώνες στο Βέλγιο που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 12 και 14 Μαρτίου. Πρόκειται για τους: Δημήτρη Πόποβιτς, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, Αχιλλέα Πούγγουρα, Γιώργο Στρέζο.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Κασαπίδης, Μανώλης Πατράλης, Αναστάσιος Δημητριάδης, Φώτης Παντεκίδης κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Παίδων προκειμένου να μετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά Ανάπτυξης της ΟΥΕΦΑ, που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα από 12 έως 17 Μαρτίου 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια: