Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Βγαίνει μπροστά η διοίκηση!

Την απόφαση να παίξει… μπάλα και εκείνη πήρε η διοίκηση του Άρη, ώστε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα της ομάδας στη Βέροια.

Βγαίνει μπροστά η διοίκηση
Την δύσκολη κατάσταση καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση του Άρη.

«Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα, δεν τα παρατάμε. Θα παλέψουμε έως το τέλος με όσες δυνάμεις διαθέτουμε», ήταν το μήνυμα των διοικούντων μετά την ήττα της ομάδας στη Βέροια και θα προστατεύσει τους παίκτες με οποιοδήποτε τρόπο.

Απομένουν έξι αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν και στην «κίτρινη» ΠΑΕ έχουν αντιληφθεί ότι κανένας προπονητής δεν θα καταφέρει μέσα στο επόμενο διάστημα να αλλάξει αισθητά την εικόνα της ομάδας, οπότε όλο το βάρος πέφτει στον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς θα προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές, επεμβαίνοντας στα κέντρα των αποφάσεων, «χρησιμοποιώντας» το όνομα και τη δυναμική του Αρη και τι αντίκτυπο θα έχει ενδεχόμενος υποβιβασμός. Παράλληλα, με εντολή του προέδρου απαγορεύτηκαν από χθες οι δηλώσεις, μέχρι τον αγώνα της Κυριακής, κάτι που αφορά τόσο τους παίκτες όσο και τους διοικούντες.

Τέλος θα υπάρξουν συναντήσει με τους παίκτες, οι οποίοι δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Οι παράγοντες της ομάδας θέλουν να βρουν τα αίτια της κακής απόδοσης ορισμένων και να τους εξηγήσουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: