Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Τέλος καλό όλα καλά»

Την ουσία κράτησε ο Γιώργος Δώνης δηλαδή την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο προπονητής του Δικεφάλου στην αρχική του τοποθέτηση είπε: "Νομίζω ότι για την εικόνα του αγώνα έπαιξε σημαντικό ρόλο το σκορ του πρώτου αγώνα. Εμείς σε γενικές γραμμές δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε ώστε να έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Τα συνεχόμενα ματς επηρέασαν τους παίκτες και περισσότερο το μυαλό μας. Σημασία είναι πως περάσαμε στα ημιτελικά και τέλος καλά όλα καλά."

Για το ότι άλλαξε το σύστημα: "Σαφώς και επηρέασε την ανάπτυξη μας. Αλλά να γνωρίζετε ότι ανάλογα με τα πρόσωπα στην ενδεκάδα έχουμε και διαφορετικές σκέψεις. Για παράδειγμα σήμερα που έβαλα τον Γκαρσία στο ματς ήθελα δίπλα του δυο παίκτες με περισσότερα τρεξίματα..."

Για το αν αυτό το σύστημα θα το ξαναδούμε και στην συνέχεια: "Η ομάδα πρέπει να προχωρά και να προετοιμάζεται. Πιθανώς να χρειαστούμε αυτό το σύστημα για να κρατήσουμε κάποιο αποτέλεσμα είτε από την αρχή ενός αγώνα είτε στην εξέλιξη του. Άρα καλό θα ήταν να έχουμε δουλέψει και αυτό το σύστημα"

Για το ότι ο Λίνο έπαιξε 90λεπτο: "Ήταν σημαντικό για εμάς ότι ξεκουράστηκε ένα ημίχρονο στο περασμένο ματς. Ο Λίνο σήμερα θεωρώ ότι δεν κουράστηκε σήμερα και το Σάββατο θα έχουμε να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί θέλουμε την νίκη έτσι ώστε να τερματίσουμε 2οι και να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα είναι καλά ο Καμαρά μέχρι το Σάββατο ενώ γνωρίζετε ότι θα απουσιάσουν οι Λόρενς, Κατσουράνης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: