Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Tέσσερις αγωνιστικές στον Βαλντές!

Ο Βίκτορ Βαλντές θα "πληρώσει" ακριβά το ξέσπασμά του στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, γεγονός που προκάλεσε την αποβολή του με κόκκινη κάρτα και την τιμωρία του με τέσσερις αγωνιστικές στην εξέδρα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης Πέρεθ Λάσα στην απόφασή του να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Ο διαιτητής είχε γράψει στο φύλλο αγώνα: "Μετά το τέλος του παιχνιδιού κι ενώ βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, το Νο 1 της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, κατευθύνθηκε προς τα εμένα φωνάζοντας για μία από τις επιλογές μου. Στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με πλησίασε και μου είπε δυνατά: 'Είσαι χεσμ...ος, θα έπρεπε να ντρέπεσαι'. Μετά την αποβολή του ο ίδιος παίκτης επέμενε να έχει αυτή τη συμπεριφορά και τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του.
Όταν μπήκαμε στο τούνελ ο ίδιος παίκτης διατήρησε αυτή τη συμπεριφορά και φωνάζοντας είπε: 'Δεν ντρέπεσαι; Δεν ντρέπεσαι;'".

Βάσει της τιμωρίας ο Βαλδές δεν θα δώσει το παρών στα παιχνίδια με τις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Θέλτα και Μαγιόρκα, με την Μπαρτσελόνα να προτίθεται να ασκήσει έφεση.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: