Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Μπορούμε την ανατροπή»

Αισιόδοξος πως η Βαλένθια μπορεί να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα με 2-1 που υπέστη στο πρώτο ματς από την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε ο Τίνο Κόστα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «As».

«Μπορούμε την ανατροπή»
Αντιμετωπίζουν μια από τις πληρέστερες και ποιοτικότερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι υποχρεωμένοι να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ εκτός έδρας, αν θέλουν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο οι παίκτες της Βαλένθια δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και ελπίζουν να πετύχουν την ανατροπή, αφήνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός συνέχειας του θεσμού.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε στην «As» ο Τίνο Κόστα αναφορικά με τη ρεβάνς του Παρισιού. «Ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε δύο γκολ στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να πιέσουμε κάθε μπαλιά, πρέπει να παλέψουμε σε κάθε φάση και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όμως είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Όπως ηττηθήκαμε στην έδρα μας, έτσι μπορούμε να νικήσουμε εκτός», είπε με πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα ο μέσος της Βαλένθια.

Σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να αλλάξουν την ιστορία, εκτιμά ο ποδοσφαιριστής των «νυχτερίδων». «Όλοι μας ξέρουμε πως το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική. Το λάθος δεν συγχωρείται. Για αυτό απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη. Ταυτόχρονα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Είμαστε προετοιμασμένοι πολύ καλά και ελπίζω πως η προσπάθειά μας θα αποφέρει καρπούς», σημείωσε ο Τίνο Κόστα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: