Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Κατήγγειλε στην αστυνομία την αποβολή του Νάνι!!

Για πολλούς η απόφαση του Τσουνέιτ Τσακίρ να αποβάλει τον Νάνι στο χθεσινό ματς της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διαιτητικό έγκλημα. Κάποιος το εξέλαβε ως τέτοιο… κυριολεκτικά.

Κατήγγειλε στην αστυνομία την αποβολή του Νάνι!

Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Οι ίδιες οι αρχές του Νότινγχαμ, που δέχτηκαν και το τηλεφώνημα, αναφέρουν πως στις 21:20 (ώρα Αγγλίας), λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τον Τούρκο ρέφερι Τσουνέιτ Τσακίρ, κάποιος κάλεσε για να κάνει τη σχετική καταγγελία!

Το τηλεφώνημα προερχόταν από έναν 18χρονο οπαδό των «διαβόλων», που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Αργότερα και υπό το φόβο να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του λέγοντας πως παρασύρθηκε.

Η αστυνομία του Νότινγχαμ με τη σειρά της με αφορμή αυτό το περιστατικό κάλεσε τους πολίτες να σκέφτονται καλά πριν καλέσουν την αστυνομία, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις απασχολούντα τα όργανα της τάξεις αδίκως και μπορεί να καθυστερήσουν να επέμβουν σε υποθέσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: