Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«O Μπιέλσα έχει καταφέρει περισσότερα από τον Σιμεόνε»

Μπιέλσα και Σιμεόνε είναι δύο προπονητές οι οποίοι έκλεψαν την... παράσταση την περασμένη σεζόν φτάνοντας στο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Η ομάδα της Μαδρίτης ήταν αυτή που κατέκτησε τον τίτλο, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαραντόνα θεωρεί πως ο Μπιέλσα αξίζει περισσότερα μπράβο και παραδέχεται πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή της Μπιλμπάο.

«Τον συγχαίρω ως προπονητή, αλλά σε εμένα συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Στη Ρίβερ Πλέιτ άφησε έναν άσχετο που έλεγε ότι είναι ο γιος μου να προπονείται (σ.σ. λεγόταν Ντιέγκο Τζούνιορ και ήταν Ιταλός). Η ομάδα του είναι εντυπωσιακή, αλλά η φιλία μου με τον El Cholo έχει πεθάνει".

"Έφτασε σε δύο τελικούς και ήταν φοβερή εμπειρία. Στην Αγγλία όλες οι ομάδες παίζουν με έναν ή δύο Άγγλους, στην Ιταλία μερικές φορές χωρίς κανέναν γηγενή και στην Ισπανία με δύο τρεις εξαιρώντας την Μπαρτσελόνα. Ο Μπιέλσα το έκανε με 11 γηγενείς. Για μένα ο Μπιέλσα έχει καταφέρει περισσότερα από τον Σιμεόνε. Ο Μαρτσέλο έφτιαξε μία ομάδα από το μηδέν».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: