Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το «καθαρό» 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανατροπής στον Λεβαδειακό, ωστόσο αναμένεται να το «παλέψει» και ότι βγει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

Για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον προσεχή επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου που δεν έρχονται και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τα τελευταία παιχνίδια τους στην Σούπερ Λίγκα, οφείλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από το ματς της Τούμπας αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς και ο «Δικέφαλος του βορρά» αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός των Βοιωτών αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος αυτής στις στημένες φάσεις, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς», όπου δεν υπάρχουν απουσίες.

Αναλυτικά, η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: