Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

"Τους πήρα και τις κιλότες εδώ μέσα"!

Ο Νίκος Αλέφαντος αποκαλύπτει στον sportdog την ατάκα του Μουρίνιο μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Ολντ Τράφορντ"! Ποιος αυτοκτόνησε και ποιος είναι ο Τσάκι Τσαν;Ακούσατε και διαβάσατε πάλι αρκετές κοινοτυπίες, θα σας πω εγώ αυτά που είδα και αυτά που πιστεύω για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα από την ψυχή μου τα πιστεύω αυτά.

Καταρχήν αυτοκτόνησε ο Φέργκιουσον! Δεν με νοιάζει τι λένε ορισμένοι δημοσιογράφοι, εγώ Μάντσεστερ είμαι, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό, δεν χάνω αγώνα της Μάντσεστερ, την ξέρω καλά αυτήν την ομάδα, όπως ξέρω καλά και οποιαδήποτε ομάδα προπονεί ο Μουρίνιο. Γνωστή η αδυναμία που του έχω, πάντα τσακωνόμουν υπέρ του, πριν τον παραδεχτούν όλοι όπως τώρα τελευταία.

Αυτοκτόνησε λοιπόν ο Φέργιουσον. Κάθισε πάνω στο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Μαδρίτη και έκανε κακή διαχείριση. Τρελά πράγματα, να παίζεις με τη Ρεάλ και με τον Μουρίνιο, και να βάζεις τον Γκιγκς 40 χρονών! Ο Γκιγκς ρε 40 χρονών θα παίζει απέναντι στον Ρονάλντο; Γιατί, για να πιάσει τις 1.000 συμμετοχές και να τον τιμήσεις; Ας τον έβαζες στο προηγούμενο ματς στο πρωτάθλημα να τις πιάσει τις 1.000 συμμετοχές!

Επίσης βάζεις τον Γουέλμπεκ να κάνει τον χαμάλη πίσω και να πιάσει λέει τον Αλόνσο να μην κάνει παιχνίδι. Σαν να βάλουμε τον Τζιμπούρ δηλαδή να κυνηγάει τον Αλόνσο!

Ποιος Νάνι και ποιος Γκιγκς, αυτή η Ρεάλ έπρεπε να αντιμετωπιστεί με την καλύτερη συνταγή της Μάντσεστερ. Μην το ξεχάσω, πρώτα να πω, ευτυχώς για τη Ρεάλ που χτύπησε ο Ντι Μαρία, χάλια ήταν χθες. Και όσο έπαιζαν 11 με 11 η Μάντσεστερ δεν απειλούσε, δεν έμπαινε περιοχή, δεν ήταν η Μάντσεστερ που ξέρουμε με την ταχύτητα, δεν σου έδινε την αίσθηση ότι θα σκοράρει. Και το 1-0 το έκανε με αυτογκόλ της Ρεάλ.

Η Γιουνάιτεντ λοιπόν έπρεπε να κατέβει με τον Ρούνεϊ μέσα, να παίζει λίγο πίσω από τον Φαν Πέρσι, με Βαλέντσια δεξιά και Γιανγκ αριστερά, να φεύγεις με βολίδες μπροστά, και να αμύνεσαι με 5 στο κέντρο, αφού και ο Ρούνεϊ γυρνάει και οι ακραίοι αυτοί φτάνουν ως τα μπακ.

Μόλις αποβλήθηκε ο Νάνι, βλέπεις ότι ο Μουρίνιο αμέσως βγάζει τον Αρμπελόα και βάζει τον Μόντριτς και σε παίζει με όλους τους επιθετικογενείς! Και μένει με 3 πίσω! Εσύ τι κάνεις; Ο Μουρίνιο έχει μέσα και Ρονάλντο και Κακά και Χιγκουαίν και Οζίλ και Μόντριτς! Γρήγορα ρε βάλε τον Ρούνεϊ να τους χτυπήσεις στην κόντρα με τον Φαν Πέρσι, να τους κρατήσεις πιο πίσω μην ανέβουν όλοι πάνω και σε παίζουνε μονότερμα. Να κυνηγήσεις ένα δεύτερο γκολ να το τελειώσεις το ματς. Όλη η Ρεάλ είχε ανέβει ψάχνοντας πάση θυσία το γκολ, σε έβαλε μέσα στα δίχτυα και σου έριξε 2 γκολ σε χρόνο ντε-τε! Άντε γεια μετά.

Και για διαιτησία μη μιλάς κύριε Φέργκιουσον, δεν δικαιούσαι να μιλάς για διαιτησία εσύ διότι έσφαξες στο γόνατο και τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι! Και να σου πω και το άλλο; Δολοφονικό ήταν το χτύπημα του Νάνι στο στήθος του Ράμος, πήγε πάνω του σαν Τσάκι Τσαν! Και πέρασε πολύς χρόνος μέχρι ο διαιτητής να δείξει την κόκκινη, θα άκουσε φαίνεται στο αυτί του και τον τέταρτο διαιτητή από τα ακουστικά.

Βούλωσε ξανά τα στόματα των αχάριστων και των ρουφιάνων ο Μουρίνιο, ακόμα και για τον Λόπες σας είχα πει, τον τερματοφύλακα της Ρεάλ που έχει κάνει τον Κασίγιας στον πάγκο να έχει καταπιεί τη γλώσσα του! Πήγαινε τώρα ρε Κασίγιας να ξαναπείς στον πρόεδρο της Ρεάλ ότι το καλοκαίρι ή ο Μουρίνιο ή εσύ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για τη δήλωση που έκανε ο Μουρίνιο ότι έχασε η καλύτερη ομάδα. Θα σας πω λοιπόν διότι τον έχω …γεννήσει τον Μουρίνιο. Ψοφάει να γυρίσει στην Αγγλία, γουστάρει την Αγγλία και το έχει πει, θέλει πολύ να δουλέψει στην Μάντσεστερ τώρα που ο Φέργκιουσον μεγάλωσε, έχει και καλή σχέση με τον Φέργκιουσον, άλλωστε ο παππούς έχει δηλώσει ότι θα ήθελε διάδοχός του στη Μάντσεστερ να είναι ο Μουρίνιο.

Ο Φέργκιουσον θα έχει λόγο στο ποιος θα τον διαδεχτεί, θα είναι τεχνικός διευθυντής άλλωστε, ο Μουρίνιο λοιπόν θέλει να τα έχει καλά μαζί του. Θέλει να τα έχει καλά και με τον κόσμο της Μάντσεστερ, είχαν αντιπαλότητες όταν δούλευε στην Τσέλσι, προετοίμασε λοιπόν το έδαφος χθες. Έκανε τον λυπημένο ενώ μέσα του πανηγύριζε και έλεγε "σας πήρα και τις κιλότες εδώ μέσα"! Τους το έπαιξε έτσι για να τον δεχτούν μετά βαΐων και κλάδων.

Θα σας πω μια ιστορία. Κάποτε ήμουν στον Ηρακλή, στο μεγάλο τότε Ηρακλή που είχα φτιάξει, με παικταράδες μέσα, τρίτοι ήμασταν στη βαθμολογία, είχα νικήσει στο Καυταντζόγλειο και Ολυμπιακό με Αντώνη Γεωργιάδη, και Παναθηναϊκό με Πάρκετ- Γκόρσκι, και ΑΕΚ με Γκμοχ, μάλιστα είχαμε βάλει από 3 γκολ στον καθένα! 3 γκολ στον Ολυμπιακό, 3 γκολ στον Παναθηναϊκό, 3 γκολ στην ΑΕΚ. Έρχεται η Παναχαϊκή τότε με το συχωρεμένο Πάνο Μάρκοβιτς με τον οποία δεν τα είχα καλά. Τους νικάμε άνετα και ετοιμαζόμουν να τα χώσω, όμως περίμενα πρώτα να δω τι θα πει στις δηλώσεις του ο Μάρκοβιτς, γιατί οι φιλοξενούμενοι μιλάνε πρώτοι.

Ξεκινάει λοιπόν ο Πάνος Μάρκοβιτς και λέει "συγχαρητήρια στον Ηρακλή, κάνει φοβερή δουλειά ο Νίκος Αλέφαντος", με εκθείαζε. Τι να πω μετά εγώ. Είχα νικήσει, με εκθείαζε ο άλλος, και θα του τα έχωνα; Ενώ λοιπόν μέσα μου έλεγα "σας γ…", στις δηλώσεις μου είπα "μεγάλος δάσκαλος ο Πάνος Μάρκοβιτς" και άλλα τέτοια.

Ο Μουρίνιο λοιπόν όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και πήγε στα αποδυτήρια, μόλις άνοιξε το κινητό του και μίλησε με τους κολλητούς του, ξέρετε τι τους είπε; "Ρε ποια διαιτησία, και τις κιλότες τους πήρα εδώ μέσα"! 


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: