Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Διέρρευσε η νέα φανέλα της Μίλαν!

Φωτογραφίες της καινούργιας εμφάνισης της Μίλαν διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αν και απομένουν περισσότεροι από πέντε μήνες μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διέρρευσε η νέα φανέλα της Μίλαν
Τις τελευταίες δεκαετίες είθισται οι μεγάλες ομάδες να αλλάζουν κάθε χρόνο, έστω και ελάχιστα, τις εμφανίσεις τους, προκειμένου να προκαλούν το αγοραστικό ενδιαφέρον των οπαδών τους, οι οποίοι με την απόκτηση της καινούργιας εμφάνισης, συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Η νέα εμφάνιση παραμένει «επτασφράγιστο» μυστικό μέχρι την επίσημη παρουσίασή της, η οποία συνήθως γίνεται προς το τέλος της προετοιμασίας.

Αν και απομένουν περίπου πέντε μήνες μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι νέες φανέλες της Μίλαν. Αυτές παρουσιάζουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τις φετινές.

Αν και η εταιρία που ντύνει τους «ροσονέρι» παραμένει η ίδια, όπως ίδιος παραμένει και ο χορηγός, αλλάζει το χρώμα στα μανίκια, αφού υιοθετείται το μαύρο με χρυσές ρίγες, ενώ και στο λαιμό υπάρχει διαφοροποίηση, με την εμφάνιση της ιταλικής σημαίας. Τα χρώματα παραμένουν, όπως είναι φυσικό, το μαύρο και το κόκκινο, με μια ελαφριά χρυσή ρίγα να τα χωρίζει.

Αυτό που όλοι οι οπαδοί της ομάδας εύχονται, είναι να δουν ραμμένο και το «σκουντέτο» πλάι στο σήμα του συλλόγου, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: