Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εξετάζουν τη λύση του συμβολαίου του Μπέντνερ!

Την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκλας Μπέντνερ εξετάζει η διοίκηση της Γιουβέντους, μετά τη σύλληψη του Δανού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εξετάζουν τη λύση του συμβολαίου του Μπέντνερ
Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε ενδέχεται να μείνει αξέχαστη στον Νίκλας Μπέντνερ. Τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη από την Τροχαία της Κοπεγχάγης επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, έπειτα από νυχτερινή του έξοδο σε μπαράκια της πόλης. Τη Δευτέρα η Ομοσπονδία της πατρίδας του τον τιμώρησε με αποκλεισμό έξι μηνών από κάθε εκδήλωση της εθνικής ομάδας, λόγω αυτής της σύλληψης. Και την Τρίτη οι άνθρωποι της Γιουβέντους, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Άρσεναλ, εξετάζουν την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το Τορίνο.

Συγκεκριμένα, οι νομικοί σύμβουλοι του συλλόγου εξετάζουν αν έχουν το δικαίωμα να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Μπέντνερ πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό που θέλουν, είναι να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα νομικής αντίδρασης, τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της Άρσεναλ στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Αυτό, πάντως, που είναι βέβαιο, είναι πως ο Μπέντνερ αποτελεί, ουσιαστικά, πρώην παίκτη της «Μεγάλης Κυρίας», η οποία δείχνει ακόμα μία φορά πως είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τους εργαζόμενούς της, ζητώντας τους άψογη συμπεριφορά, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: