Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Του πήρε τα σώβρακα του μπαρμπα-Αλέξη!!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog τον ...ύπνο που πήρε στον πάγκο χθες ο Φέργκιουσον και τον Μουρίνιο που δεν τον πηγαίνει μία, αλλά του βγάζει το καπέλο! Είδαμε χθες τους δύο κορυφαίους προπονητές του κόσμου να κοουτσάρουν άψογα τις ομάδες τους. Με τον Μουρίνιο, όμως, να παίρνει τα σώβρακα του μπαρμπα-Αλέξη, γιατί τα χρόνια πέρασαν. Με την αλλαγή του Μόντριτς και το κοουτσάρισμα που έκανε γενικότερα. Ήταν άδικη η αποβολή του Νάνι, αλλά ο παππούς κοιμήθηκε. Τον πήρε ο ύπνος.
Πέρασαν τα χρόνια, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις άμεσες κινήσεις του Μουρίνιο, στη διάρκεια του ματς. Και το λέει κάποιος αυτό, που δεν γουστάρει τον Μουρίνιο! Δεν τον πηγαίνω μία, γιατί τα πάντα γύρω του είναι στημένα και πουλάει τρελίτσα και κονομάει μέσα από την τρελίτσα του. Αλλά το κοουτσάρισμά του σε πολλά παιχνίδια, είναι το κάτι άλλο.
Πρέπει να πούμε, βέβαια, πως έχει πληρέστερο υλικό η Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο Νησί, στην Αγγλία, γενικότερα δεν υπάρχουν ομάδες που να πλησιάζουν στο επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα. Αποδείχθηκε και χθες. Η Ρεάλ έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω, βέβαια, ότι από την Ισπανία γουστάρω την Μπαρτσελόνα και δεν είμαι με τίποτα με την ομάδα του βασιλιά. Αλλά δεν μπορώ να μην βγάλω τον καπέλο στον Μουρίνιο και στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του...


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: