Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Συγκινήθηκε ο Σορεντίνο!

Ευχαριστήριο μήνυμα στους οπαδούς της Τορίνο για την υποδοχή που του επιφύλαξαν, έστειλε ο Στέφανο Σορεντίνο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Συγκινήθηκε ο Σορεντίνο
Αποκτήθηκε από την Παλέρμο τον περασμένο Ιανουάριο, για να βοηθήσει στην προσπάθεια των Σικελών να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η μέχρι τώρα απόδοσή του αποδεικνύει πως οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν… διάνα, αφού, ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την ΑΕΚ, τερματοφύλακας έχει αναδειχτεί σε φύλακα – άγγελο της εστίας τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Παλέρμο στο Τορίνο, ο Σορεντίνο ήταν ξανά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, κατορθώνοντας να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποθεώθηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν ξέχασαν το πέρασμα του Στέφανο από τους «Γκρανάτα».

Το θερμό χειροκρότημα χαροποίησε τον Σορεντίνο, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Τορίνο, με μήνυμά του στο Twitter. «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή… Κάθε φορά που σας συναντώ, είναι μια συγκινητική στιγμή… Οι εκδηλώσεις σας με κάνουν να νιώθω περήφανος που είμαι ένας από εσάς», έγραψε ο Σορεντίνο, αποκαλύπτοντας τις οπαδικές προτιμήσεις του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: