Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τσακώθηκε με δημοσιογράφο για τον Τότι ο Λοτίτο!

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, από την επιμονή κάποιου δημοσιογράφου να τον ρωτά για το ρεκόρ του Φραντσέσκο Τότι.

Τσακώθηκε με δημοσιογράφο για τον Τότι ο Λοτίτο

Αυτό φάνηκε από την αντίδραση του προέδρου της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος φάνηκε να ενοχλείται από την επιμονή δημοσιογράφου να τον ρωτάει για το ρεκόρ του αρχηγού της Ρόμα. «Με ρωτάτε για το ρεκόρ του Τότι; Εμένα, του προέδρου της Λάτσιο; Θα έπρεπε να ρωτήσετε τον πρόεδρο της Ρόμα. Εμένα ούτε που με νοιάζει», είπε εμφανώς ενοχλημένος.

Όμως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση, σχετικά με το επίτευγμα του Τότι, κάτι που ανάγκασε τον Λοτίτο να απαντήσει με οργή. «Κάθε ρεκόρ ικανοποιεί αυτόν που το πετυχαίνει, καθώς και τους θαυμαστές του. Συνεπώς αυτό που πέτυχε ο παίκτης της Ρόμα, δεν με ενδιαφέρει», απάντησε χαρακτηριστικά.

Όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να επιμείνει, ο Λοτίτο πέρασε στην… αντεπίθεση. «Δουλειά σου είναι να κάνεις ερωτήσεις ή να προκαλείς; Γιατί αν είναι το δεύτερο, θέλω να σε συγχαρώ. Το κάνεις πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κλαούντιο Λοτίτο, αναγκάζοντας τον δημοσιογράφο να απομακρυνθεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: