Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ!

Μέχρι και η «Marca» χαρακτηρίζει άδικη την αποβολή του Νάνι, ενώ τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ θεωρούν πρόσωπο του αγώνα τον Τούρκο ρέφερι, Τσουνέιτ Τσακίρ. Για «ληστεία» γράφουν οι Άγγλοι!

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ
Ας δούμε τους σημαντικότερους τίτλους των ΜΜΕ:

Soccernet: "H Γιουνάιτεντ βγάζει καπνούς και η Ρεάλ περνάει στην επόμενη φάση".

Daily Mail: "Τι έκανες Τούρκε; Την λήστεψαν. Διαιτητής από την Κωνσταντινούπολη αρνείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία θέση στα προημιτελικά με αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Νάνι, την ώρα που ο Ρονάλντο σκότωσε την πρώην ομάδα του".

Mirror: "Αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα. Έξαλλη η Γιουνάιτεντ καθώς η αποβολή του Νάνι την έβγαλε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ".

Sun: "Χάθηκαν όλα Ρον. Ο Κριστιάνο απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ μετά την κόκκινη κάρτα του Νάνι. Ο Πορτογάλος επέστρεψε για να στοιχειώσει την πρώην ομάδα του με το νικητήριο γκολ της Ρεάλ μετά από μία αμφισφητούμενη κόκκινη στον Νάνι".

Telegraph: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε την πρώην ομάδα του με ένα νικητήριο γκολ στο φινάλε, όμως η Γιουνάιτεντ έμεινε να φωνάζει για την κόκκινη κάρτα στον Νανί που άλλαξε το ματς".

Marca: "Το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι όνειρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα έντονο ματς στο Ολντ Τράφορντ όπου κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Γιουνάιτεντ από το αυτογκόλ του Ράμος στο 48'. Η άδικη αποβολή του Νάνι άλλαξε τη ροή του ματς και η Ρεάλ πολιόρκησε την εστία του Ντε Χέα. Με ένα εξαιρετικό σουτ του Μόντριτς η Ρεάλ ισοφάρισε στο 66' και τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από γύρισμα του Ιγκουαΐν".

As: "Ανατροπή για το δέκατο. Η Ρεάλ πέρασε στα προημιτελικά καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς μετά το αυτογκόλ του Ράμος. Οι Μόντριτς και Κριστιάνο υπέγραψαν την ανατροπή αφότου η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 μετά την αποβολή του Νάνι".

Sport: "Η Ρεάλ Μαδρίτης το γύρισε κόντρα σε δέκα, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Νάνι στο 56'. Ο Τούρκος Τσακίρ χάλασε το παιχνίδι με την κόκκινη στον Νάνι".

Mundodeportivo: "Στους 8 μέσα σε πολεμική. Η Γιουνάιτεντ παραπονιέται για το διαιτητή ο οποίος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 56' τον Νάνι, με το σκορ στο 1-0. Η απόφαση αυτή ήταν καθοριστική για τη νίκη της Ρεάλ. Η αγγλική ομάδα ζήτησε και τρία πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής".

Elpais: "Μία στιγμή για το μέλλον. Η αποβολή του Νάνι και η είσοδος του Μόντριτς επέτρεψαν στη Ρεάλ να κάνει την ανατροπή, σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη".

Sportmediaset: "Ρεάλ, μία μικρή βοήθεια και προημιτελικά. Ο Νάνι αποβλήθηκε άδικα. Η Γιουνάιτεντ έχασε 2-1 και αποκλείστηκε από το γκολ του CR7".

Corriere dello Sport: "Ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο".

Gazzetta dello Sport: "Ο Ρονάλντο αφήνει εκτός τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο. Συντετριμμένος ο Φέργκιουσον".


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: