Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Δίκαιη η επικράτηση της Ντόρτμουντ»

Την ανωτερότητα της Μπορούσια Ντόρτμουντ παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τους Γερμανούς.

«Δίκαιη η επικράτηση της Ντόρτμουντ»
Εξέπληξε όλη την Ευρώπη με την πορεία της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κατάφερε να υποσκελίσει την κάτοχο του τροπαίου Τσέλσι και να προκριθεί στη φάση των «16». Η πορεία της Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως, στη διοργάνωση σταμάτησε πάνω στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, την άλλη μεγάλη αποκάλυψη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία αποδείχτηκε ανώτερη και πήρε μια, φαινομενικά, εύκολη πρόκριση.

Αυτό παραδέχτηκε ο προπονητής των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου, σχολιάζοντας το παιχνίδι της Γερμανίας. «Η Μπορούσια απέδειξε πως ήταν καλύτερη από εμάς και προκρίθηκε δίκαια στους προημιτελικούς. Στην αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά όλα άλλαξαν μετά το δικό τους γκολ. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μου δεν κατάφερε να αντιδράσει. Αν και στην ανάπαυλα ζήτησα από τους παίκτες μου να κάνουν τα πάντα, ώστε να επιστρέψουν στο παιχνίδι, η δύναμη των Γερμανών ήταν τέτοια που δεν μας άφησε περιθώριο. Μετά το τρίτο γκολ, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα», σημείωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναφορικά με την πορεία της Ντόρτμουντ, ο Λουτσέσκου έδειξε να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. «Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, δικαιούται να στοχεύει ψηλά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ δυνατή και ταλαντούχα. Ελπίζω να φτάσει μέχρι τον τελικό και, γιατί όχι, να τον κατακτήσει», ήταν η ευχή – εκτίμηση που έκανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: