Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Υποθήκη για το 10ο!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υποθήκη για το 10ο!

Το κατάφερε χάρη στον συμπατριώτη του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ της μεγάλης ανατροπής και δεν το πανηγύρισε σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στο Μάντσεστερ. Η Ρεάλ πέρασε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά (μετά το 1-1 της Μαδρίτης) και έβαλε υποθήκη για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας; Ματσάρα. Από τους κορυφαίους στην ιστορία της διοργάνωσης. Τα είχε όλα.

Η Γιουναϊτεντ άξιζε παραπάνω, αλλά την αποδιοργάνωσε η αποβολή του Νάνι. Εκει γύρισε πίσω για να κρατήσει το προβάδισμα που είχε από το αυτογκόλ του Ράμος. Ο Μόντριτς τα άλλαξε όλα. Οχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έδωσε και τον έλεγχο του ρυθμού στη Ρεάλ. Από τη στιγμή που ήρθε η ισοφάρισε η Γιουναϊτεντ μπλόκαρε και δέχθηκε άμεσα και το δεύτερο γκολ που τελείωσε την πρόκριση.

Δεν πήγε τελικό, είναι ακόμη στους «8», αλλά βλέπει ότι «η κατάκτηση του 10ου δεν είναι όνειρο», όπως σημείωσε και η «Μάρκα» με τη λήξη του αγώνα. Η Ρεάλ αυτόματα έχει γίνει σουπερ φαβορί έστω κι αν υπάρχει ακόμη η Μπάγερν, η Γιουβέντους και η Μίλαν ή η Μπαρτσελόνα. Χωρίς άγχος για το πρωτάθλημα και με μοναδικό στόχο το Πρωταθλητριών ο Μουρίνιο ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο κόσμος της Ρεάλ και πρέπει να κάνει για να το πετύχει.

Η Μάντσεστερ θα μείνει με τη χαρά της επιστροφής στην κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για φέτος η χρονιά τελείωσε. Αδικήθηκε, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Ο Φέργκιουσον ρίσκαρε με τη μη είσοδο του Ρούνεϊ στην αρχική ενδεκάδα και στο τέλος έμεινε με τις διαμαρτυρίες προς τον Τούρκο διαιτητή. Περισσότερο πήγε να κλέψει την πρόκριση, παρά να την πάρει με μπάλα στα ίσια. Της την έκλεψαν με τη αποβολή του Νάνι, αλλά στο φινάλε μάλλον και η ίδια αδίκησε τον εαυτό της...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: