Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Θ’ αναστενάξουν τα κορτ!!

Οι 4 κορυφαίοι και πάλι μαζί! Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Μάρεϊ, Ναδάλ κατεβαίνουν... παρέα, για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες, στο Indian Wells. « Αχνοφαίνεται» προημιτελικός του «King Roger» με τον Ράφα!

Θ’ αναστενάξουν τα κορτ!

Νόβακ Τζόκοβιτς (2 κατακτήσεις), Ρότζερ Φέντερερ (4 κατακτήσεις), Άντι Μάρεϊ, Ραφαέλ Ναδάλ (2 κατακτήσεις), μαζί με την υπόλοιπη ελίτ του αθλήματος ρίχνονται στην μάχη από την Πέμπτη (7/03) και στόχος τους αν μη τι άλλο να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής, στις 17 του μήνα.

Ο «Νόλε» θέλει να διευρύνει κι άλλο το σερί 18 νικών του, ο «King Roger» να πάρει ένα τίτλο μετά τον περασμένο Αύγουστο και το τρόπαιο στο Σινσινάτι, ο Σκωτσέζος να αποδείξει πως παρά την επιστροφή του Ναδάλ, παραμένει στους Big 3, ενώ ο Ισπανός μετά τα πετυχημένα πρώτα τουρνουά του στο χώμα, να εμφανιστεί εξίσου ανταγωνιστικός στο πρώτο σημαντικό τεστ σε σκληρή επιφάνεια.

Κι όλα αυτά με τους προημιτελικούς να προμηνύονται... φωτιά εφόσον τα φαβορί επιβεβαιώσουν το ρόλο τους. Στους «8» πολύ πιθανό να διασταυρώσουν οι Φέντερερ-Ναδάλ, Φερέρ-Μπέρντιχ, Τζόκοβιτς-Τσόνγκα, Μάρεϊ-Ντελ Πότρο, με τον «Νόλε» να συναντά (πιθανώς) τον Βρετανό στην τετράδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: