Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Βρήκαμε τα πατήματά μας»

Μόνο νίκη απέναντι στην Κέρκυρα θέλει ο Παναθηναϊκός που δείχνει να έχει βρει τελευταία τα πατήματά του, σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη.

«Βρήκαμε τα πατήματά μας»
Ο Παναθηναϊκός μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αθήνας, παίζει με την Κέρκυρα και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Σε αυτό στάθηκε και ο Διαμαντής Χουχούμης σε συνέντευξή του στη NOVA τονίζοντας επιπλέον ότι οι «πράσινοι» φαίνεται στα τελευταία τους παιχνίδια ότι βρίσκουν ρυθμό…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουχούμη:

Για την πορεία της αποθεραπείας του:

Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και προσπαθώ να μπω δυνατά στις προπονήσεις και όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα δύο μήνες εκτός δράσης, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλω να επανέλθω δυναμικά.

Για την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού και τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα:

Πιστεύω ότι η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ και να αγωνιστούμε την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί και στο ανασταλτικό και στο επιθετικό κομμάτι και η βελτίωση θα φανεί περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια.

Για τα στραβοπατήματα των Πράσινων στα εντός έδρας παιχνίδια:

Ήταν καλά μαθήματα τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς εντός έδρας. Αλλά πιστεύω ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, η νίκη είναι μονόδρομος.

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα:

Νομίζω ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι από την πλευρά της Κέρκυρας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά εμείς πηγαίνουμε μόνο για την νίκη. Πρέπει να μπούμε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να χρειάζεται να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.

Για την ομάδα της Κέρκυρας:

Έχει κάποιους καλούς παίκτες. Έχει ιστορία η Κέρκυρα, αλλά δυστυχώς φέτος δεν κάνει τόσο καλή πορεία και είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Για τα πλέι οφ και την προσπάθεια για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου:

Είμαι 100% σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην πεντάδα του πρωταθλήματος, η πορεία μας θα είναι καλή και θα βγούμε στην Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: