Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά…»

Με ρεαλισμό αντιμετωπίζει το αποψινό ματς της Σέλτικ με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής των Σκοτσέζων, Νιλ Λένον, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του την παραμονή του παιχνιδιού.

«Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά…»
Όταν έχεις χάσει με 3-0 στην έδρα σου και αντιμετωπίζεις τη Γιουβέντους εκτός έδρας, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ελάχιστες. Αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι, το γνωρίζει καλά, όμως και ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, όπως φάνηκε από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την παραμονή του αγώνα του Τορίνο.

«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς οι πιθανότητες που έχουμε να προκριθούμε είναι μόνο θεωρητικές. Αλλά, δεν σας κρύβω, πως έχω κάποιες ελπίδες ακόμα. Αν καταφέρναμε να πάρουμε την πρόκριση, θα μας έγραφε η ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα ήταν εκπληκτικό να αποκλείαμε τη Γιουβέντους. Για αυτό σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί», είπε αρχικά ο Λένον.

Για να έχει κάποιες πιθανότητες να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η Σέλτικ πρέπει να παίξει όπως ξέρει, σύμφωνα με τον προπονητή της. «Δεν θέλω να αγχώσω τους παίκτες μου. Ξέρω πως η αποστολή τους είναι δύσκολη. Αυτό που τους ζητώ είναι να παίξουν όπως ξέρουν. Αν δημιουργήσουν ευκαιρίες και καταφέρουν να αξιοποιήσουν κάποιες από αυτές, οι ελπίδες μας θα γίνουν περισσότερες. Θέλω να αποδείξουμε πως δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε ο προπονητής της Σέλτικ.

Ο παίκτης στον οποίο θα στηριχθούν οι Σκοτσέζοι είναι ο Γιώργος Σαμαράς, όπως αποκαλύπτει ο Λένον. «Ο Σαμαράς είναι σημαντικός για το παιχνίδι μας. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοσή του και την αποτελεσματικότητά του. Αν καταφέρουμε να τον τροφοδοτήσουμε σωστά, μπορούμε να ελπίζουμε στο… θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο Νιλ Λένον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: