Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αναστόπουλος: «Δεν ήταν σε φόρμα ο Σερ Άλεξ»

Τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδειξε ως υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της Μάντσερστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ στο Champions League, ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.

Αναστόπουλος: «Δεν ήταν σε φόρμα ο Σερ Άλεξ»
Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήταν σε φόρμα στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό αποκλείστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού δεν κινήθηκε γρήγορα μετά την αποβολή του Νάνι, το οποίο ήταν και το πρωτεύον στοιχείο του αγώνα.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» και στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο:

«Σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο με αντίπαλες ομάδες την Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα πάει το μυαλό σου πως θα μείνεις με 10 παίκτες και μετά τι κινήσεις θα ετοιμάσεις.

Το πρωτεύον στοιχείο στο χθεσινό ντέρμπι ήταν η αποβολή του Νάνι όπως και να το κάνουμε. Απλά, νομίζω πως ο Σερ Άλεξ δεν ήταν σε φόρμα. Άργησε πολύ να κάνει αλλαγές. Ο Μουρίνιο από την άλλη τα έπαιξε όλα για όλα και έκανε γρήγορα κινήσεις. Το είχε στο μυαλό του.

Μέχρι το σημείο που αποβλήθηκε ο Νάνι, ο Φέργκιουσον είχε το αποτέλεσμα ενώ ο Πορτογάλος το κυνηγούσε και το είχε σχεδιάσει από πριν το πώς θα κινηθεί αν προηγείται στο σκορ, αν έχει μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Φέργκιουσον είναι αποδεδειγμένα πετυχημένος άσχετα με ποιους παίκτες βάζει κι αν έπαιξε ο Ρούνεϊ χθες ή όχι. Απλά, έτυχε η αποβολή και έχασε το ματς. Και ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται ένα παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: