Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αλάτι κατά της γκαντεμιάς!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Νάπολι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τρεις φανατικές φίλες των «παρτενοπέι» έστειλαν σε όλους ένα ιδιαίτερο δώρο κατά της ατυχίας.

Αλάτι κατά της γκαντεμιάς
Βρέθηκε δύο βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους και όλοι περίμεναν πως το όνειρο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Οι 4 ισοπαλίες, όμως, που παραχώρησε η Νάπολι σε ισάριθμες αγωνιστικές, «εκτόξευσαν» τη διαφορά από τους πρωτοπόρους στους 6 βαθμούς, μειώνοντας, παράλληλα, τις όποιες ελπίδες για το σκουντέτο.

Σύμφωνα με τον Βάλτερ Ματζάρι, οι ισοπαλίες αυτές δεν ήταν αποτέλεσμα της κακής εμφάνισης των παικτών του, αλλά προϊόν ατυχίας, αφού η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Τρεις φίλες της Νάπολι, η Άννα, η Ελίζα και η Εύα, λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις του προπονητή των «παρτενοπέι» φρόντισαν να προσφέρουν τις… υπηρεσίες τους, για την καταπολέμηση της κακοδαιμονίας. Έφτιαξαν από ένα κουτί για κάθε παίκτη, μέσα στο οποίο έβαλαν 30 σακουλάκια με αλάτι και τα έστειλαν, συνοδευόμενα με μία επιστολή, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι υπεύθυνοι του προπονητικού κέντρου, αφού ήλεγξαν τα κουτιά και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, τα παρέδωσαν στους παίκτες, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από αυτή την κίνηση. Πακέτο με αλάτι παρέλαβε και το προπονητικό τιμ της Νάπολι.

Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε πως η πόλη στην οποία οι προλήψεις είναι τρόπος ζωής είναι η Νάπολι και το αλάτι, στην πόλη αυτή, θεωρείται μεγάλο… όπλο κατά της… γκαντεμιάς.

Να δούμε αν το δώρο αυτό θα… πιάσει τόπο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: