Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άνδρας!!


Ο Μιχάλης Τσόχος φτιάχνει μία λίστα με όσα πρέπει να κάνει κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του. Το κείμενο προτείνεται σε άντρες (προφανώς), γυναίκες (κυρίως) και όσους λατρεύουν το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πείτε την αλήθεια. Πόσες φορές δεν διαβάσατε ένα άρθρο για τα 10, 20 ή 50 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας άνδρας μέχρι τα 30 ή τα 40 του. Οσοι μάλιστα είστε κοντά στην ηλικία μου και μεγαλώσατε με ΚΛΙΚ, το έχετε κάνει δεκάδες φορές.

Θυμάμαι εκείνη την εποχή, πιτσιρικάδες στα 16, 17, 18 μας χρόνια, χωρίς υπολογιστές και ιντερνετ, όπως τα σημερινά παιδιά, με την ιδιωτική τηλεόραση σε νηπιακό στάδιο και με το «Tutti frutti» στο RTL να είναι ότι πιο σόκιν (έτσι το λέγαμε τότε) είδαμε ποτέ, τα περιοδικά της εποχής που ξέφευγαν λιγάκι και χρησιμοποιούσαν άλλη γλώσσα και κυρίως… άλλη εικόνα, ήταν κάτι παραπάνω από τα αντίστοιχα social media της σημερινής εποχής.
Τότε λοιπόν πιτσιρικάδες αγοράζαμε το ΚΛΙΚ για να διαβάσουμε τις ατελείωτες λίστες με τα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άνδρας. Πάντα μας πείραζε που ο τίτλος «Τα … πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άνδρας» δεν τελείωνε ποτέ στα 20 χρόνια (στα οποία πλησιάζαμε), αλλά στα 30, τα 40 ή τα 50.
Παρά ταύτα το ξεπερνούσαμε γρήγορα και αρχίζαμε το τσεκάρισμα για να δούμε πόσα από αυτά είχαμε ήδη κάνει. Το καλύτερο όμως ήταν όταν στην παρέα εμφανίζονταν κάποιος μεγαλύτερος αδερφός, κάποιου εκ των κολλητών, που είχε περάσει τα 20 ή που καμιά φορά πλησίαζε και τα 30. Τον βομβαρδίζαμε με όλα τα… απαραίτητα, σύμφωνα με τη λίστα, πράγματα, που έπρεπε να έχει κάνει ένας 30άρης. «Με δύο γυναίκες ταυτόχρονα έχεις πάει;», «Εχεις ρίξει σε γκόμενα χυλόπιτα κι’ ας την γούσταρες;», «έχεις καπνίσει ποτέ πούρο Αβάνας;», «έχεις περάσει μεγάλη ερωτική απογοήτευση;» και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, μέχρι να πάρουμε όλες τις απαντήσεις και να καταλήξουμε στο πόσο μέτραγε ο τύπος.
Τώρα τελευταία, δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή τα πλησιάζω τα 40, συνεχώς μου έρχεται η διάθεση να ψάξω, να βρω και να διαβάσω μία από εκείνες τις περίφημες λίστες με τα πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας άνδρας ως τα 40 του. Ετσι για να θυμηθώ τα νιάτα μου… Την Τρίτη το βράδυ βρήκα μία και λέω να την μοιραστώ μαζί σας, να την διαβάσουμε παρέα… Να λοιπόν, τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνει στη ζωή του ένας άνδρας.

Να έχει φύγει από το πατρικό του και να μένει σε δικό του σπίτι…



Να έχει περάσει μία πολύ μεγάλη ερωτική απογοήτευση που τον έκανε κομμάτια…

19/5/2012 Η Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Αlianz Arena

Να την έχει ξεπεράσει αυτή την απογοήτευση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα…

25/5/2013 Tελικός Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο

Να ξέρει να χάνει και κυρίως να ξέρει πότε τον παίρνει να χάσει…

13/3/2013 Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 0-2

Να ξέρει να ξεχωρίζει το καλό κρασί χωρίς να το πληρώνει μια περιουσία...


Να έχει φορέσει χειροπέδες σε μία πραγματική Κυρία ( δύο φορές τουλάχιστον…)

2/4/2013 Mπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους 2-0

10/4/2013 Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου 0-2

Να είχε την δυνατότητα έστω και για μια φορά να ανοίξει το πορτοφόλι του και να αγοράσει ό,τι γουστάρει...

23/4/2013 Η Μπάγερν Μονάχου κατέβαλε την ρήτρα των 37 εκ. ευρώ και απέκτησε τον Μάριο Γκέτσε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του να είχε παράλληλη σχέση και μάλιστα χωρίς προβλήματα…



Να έχει κάνει άγριο σεξ με την πιο όμορφη γυναίκα που γνώρισε ποτέ του…



Να έχει κλέψει, έστω και μία φορά την εφορία…

Ο νυν πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, διώκεται για φοροδιαφυγή ύψους 20 εκ. ευρώ.

Οταν ήμασταν πιτσιρικάδες, θυμάμαι ότι δεν είχαμε βρει ποτέ κανέναν που να είχε κάνει όλα όσα ανέφερε η λίστα. «Επίτηδες το κάνουν για να μην μπορεί να βρεθεί κάποιος που να τα έχει κάνει όλα σωστά» πιστεύαμε, ή καμιά φορά συμφωνούσαμε με το περιοδικό και καταλήγαμε στο συμπέρασμα: «καλά κάνουν που βάζουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνεις. Για να μην μπορεί κανείς να πει ότι τα έχει κάνει όλα σωστά».
Θυμίστε μου αύριο να σας γράψω και για μία ομάδα που τα κάνει όλα σωστά. Την Μπάγερν...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: