Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Φήμες για Ρόμα και Ματσάρι!!

Στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα βρέθηκε ο μάνατζερ του προπονητή της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, γεγονός που «φούντωσε» τις φήμες περί επικείμενης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Φήμες για Ρόμα και Ματσάρι
Το συμβόλαιο του 51χρονου προπονητή των «παρτενοπεϊ» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τα κατορθώματά του τη τελευταία τετραετία που κάθεται στον πάγκο τους, είναι φυσικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων. Σύμφωνα με την «La Repubblica» ο ατζέντης του Ματσάρι, Μπέπε Μπότσο, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» για συζητήσεις. Η εφημερίδα, δεν ξεκαθαρίζει αν αυτές αφορούσαν μόνο το μέλλον του προπονητή της Νάπολι, αφού ο συγκεκριμένος μάνατζερ εκπροσωπεί και παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη. Ανάμεσά τους ο μέσος της Ουντινέζε, Ντούσαν Μπάστα και αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάρκος Ρόγιο.

Η Ρόμα, μετά την απόλυση του Ζντένεκ Ζέμαν τον Φεβρουάριο, έχει αναθέσει τη τεχνική ηγεσία στον Αουρέλιο Αντρεατσόλι, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον Βάλτερ Ματσάρι, που προβλέπει 3,5εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που θα τον κάνε τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του Καμπιονάτο. Ο Ματσάρι, έχει τονίσει ότι θα απαντήσει στην πρόταση μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: