Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σκέφτονται Χέλμες στη Λοκομοτίβ Μόσχας!!

Τον Πάτρικ Χέλμες έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ λήγει το 2014.

Σκέφτονται Χέλμες στη Λοκομοτίβ Μόσχας
Το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς στη Μπάγερν Μονάχου του… άνοιγε το δρόμο για τη βασική ενδεκάδα της Βόλφσμπουργκ, στην οποία δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί από τη μέρα που αποκτήθηκε, τον Ιανουάριο του 2011. Ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως, άφησε εκτός δράσης τον Πάτρικ Χέλμες για έξι μήνες, με αποτέλεσμα ο Γερμανός επιθετικός να επιστρέψει μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την πρώτη του ημέρα στη Βόλφσμπουργκ, ο Χέλμες έχει καταφέρει να σημειώσει 13 γκολ στις 24 συμμετοχές του, μια επίδοση που κίνησε το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στη γερμανική ομάδα προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη.

Η Βόλφσμπουργκ φέρεται πρόθυμη να συζητήσει με τους Ρώσους, καθώς δεν θέλει να χάσει τον παίκτη που θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014.

Μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Πάτρικ Χέλμες, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: