Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δέλλας: «Είμαι εδώ σε ό,τι με χρειαστείτε»

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο Τραΐανός Δέλλας δήλωσε «παρών» σε μελλοντικά προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν οι νεαροί παίκτες.

Δέλλας: «Είμαι εδώ σε ό,τι με χρειαστείτε»
Την τελευταία του ομιλία ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, μέσα σε συγκινητικό και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στα Σπάτα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Ένωσης για τη φετινή σεζόν, μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί για το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο «κολοσσός» θέλησε να πει δύο λόγια στους νεαρούς παίκτες και στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα τους στο μέλλον σε ό,τι τον χρειαστούν.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στάση σας αυτές τις μέρες που ήμασταν μαζί, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου. Θέλω να σας πω κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή για την καριέρα σας και πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, γιατί καταλαβαίνετε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν έχει σημασία ότι εμείς σταματάμε σήμερα. Εσείς πρέπει να συνεχίζετε να δουλεύετε και στο γήπεδο και εκτός από αυτό. Να προσπαθήσετε να βελτιώνεστε καθημερινά και ως παίκτες και ως άνθρωποι. Πρέπει κάθε μέρα να μαθαίνετε από τα λάθη σας, γιατί μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι».

Καταλήγοντας, ο Δέλας είπε: «Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε από εδώ και πέρα…».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: