Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Επιλέγει Μάντσεστερ Σίτι ο Έρικσεν!!

Τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να επιλέγει ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με την αγγλική «Daily Express».

Επιλέγει Μάντσεστερ Σίτι ο Έρικσεν
Η αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι είναι βέβαιη, αφού, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν είναι πολλές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Express» ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει ήδη επιλέξει σε ποια θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με τον Δανό μέσο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εκείνη στην οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να αναδείξει το ταλέντο του. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο Έρικσεν στη διοίκηση της ομάδας του, ζητώντας, παράλληλα, να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, προκειμένου να έρθουν σύντομα σε συμφωνία.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας, ο Έρικσεν με αυτή την επιλογή, απορρίπτει τις προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Η τελευταία, μάλιστα, φαινόταν τις προηγούμενες μέρες ως η πιθανότερη να αποκτήσει τον Δανό μέσο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: