Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κατσαβάκης: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα με μέλλον»

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πώς πάνε τα πράγματα για τον Γάζωρο, για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Άρη.

Για το πώς πάνε τα πράγματα στον Γάζωρο:

«Προσπαθούμε να δούμε τα αδύνατα σημεία και να βελτιωθούμε. Από γηπεδικές εγκαταστάσεις η ομάδα έχει πάνω από έξι γήπεδα, κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα. Υπάρχει συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι με προοπτικές να χτιστεί κάτι καλό.»

Για το ότι έκανε καλό ξεκίνημα αλλά στην πορεία έπεσε:

«Από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, οι 8-9 λείπουν λόγω τραυματισμών και άλλοι έφυγαν στρατό. Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε τόσα πολλά προβλήματα μαζεμένα.»

Για το πρωτάθλημα της Φούντμπολ Λιγκ και αν είναι όντως τόσο ενδιαφέρον:

«Από τη μέρα που ιδρύθηκε η Β? κατηγορία , το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο. Στην αρχή του πρωταθλήματος 14 ομάδες ήθελαν την άνοδο, ενώ τώρα είναι 12 που την κυνηγούν με αξιώσεις.»

Για τα φαβορί της ανόδου:

«Από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα υπάρχει ακλόνητο φαβορί. Ακόμα και ο Απόλλων που πήγε να ξεφύγει έχασε τρεις βαθμούς και έπεσε, είναι κοντά με τους υπόλοιπους. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος.»

Για το υπάρχει περίπτωση να πετύχει ο Ηρακλής την απευθείας άνοδο:

«Βεβαίως και μπορεί την απευθείας άνοδο ο Ηρακλής. Οι παίκτες που ήρθαν τον Δεκέμβριο, άρχισαν να δένουν. Ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα, χρειάζεται υπομονή και πιστεύω ότι μπορέσει να μπει στην τριάδα.»

Για παιχνίδι του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είναι προσεκτικός. Στον ΠΑΟΚ αποδίδουν οι παίκτες που ήρθαν και χτίζεται μια ομάδα που θα έχει μέλλον.»

Για τα πλέι οφ:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί αλλά το προβάδισμα των δύο βαθμών από τον Αστέρα είναι σημαντικό. Θα έχει πάντως και την βοήθεια του κόσμου, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Για τον Άρη:

«Να μην έρθει ξανά τέτοια χρονιά. Δεν πρέπει μια ομάδα σαν τον Άρη να παλεύει για τη σωτηρία. Πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις, να εξυγιανθεί το σωματείο και να διεκδικεί πρωτάθλημα και Ευρώπη.»

Για διοίκηση και αν αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα:

«Ναι, σαφέστατα και είναι. Η τελευταία διοίκηση με Σκόρδα έκανε καλή προσπάθεια, ειδικά στα αποδυτήρια και οι παίκτες πήραν το μήνυμα ότι δεν φταίει μόνο ο προπονητής και η ψυχολογία των παικτών. Πρέπει να μάθουν από αυτή τη χρονιά και να μην ξαναγίνουν αυτά τα λάθη.»

Τέλος για τον ίδιο και το μέλλον του είπε:

«Υπάρχουν κάτι επαφές με το εξωτερικό, αν καρποφορήσουν θα πάω έξω, αν όχι θα συνεχίσω στον Γάζωρο.»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: