Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Υπήρχαν περιθώρια να πάμε καλύτερα»

Το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κόντρα στην Κέρκυρα, βραβεύτηκε ως το κορυφαίος της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, την Πέμπτη έγινε και η βράβευση του.

Παπαδόπουλος: «Υπήρχαν περιθώρια να πάμε καλύτερα»
Στους συμπαίκτους του αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας, τον οποίο χαρακτήρισε «ωραίο άνθρωπο» αφιέρωσε το βραβείο του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το κορυφαίο γκολ της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος επιθετικός παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Καραολάνης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την προσφορά του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Πανθρακικό, ο παίκτης και του χρόνου.

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της 30ης αγωνιστικής. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω με αυτό το γκολ αλλά και με τα άλλα που σημείωσα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Υπήρχαν περιθώρια να πάμε και καλύτερα και να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το τέρμα θα ήθελα να το αφιερώσω στον κ. Καραολάνη γιατί είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και δίπλα στην Κομοτηνή και βοηθάει τον κόσμο».

Ο Τάσος Καραολάνης κατά την βράβευση του «Παπ» δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη και όλους τους συμπαίχτες του για την προσφορά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η Διοίκηση. Εύχομαι στον ίδιο ανάλογες επιτυχίες με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Ήταν ένα όμορφο γκολ το οποίο βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Βέβαια ο Δημήτρης μέσα στην χρονιά πέτυχε και άλλα τέρματα τα οποία μας βοήθησαν. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: