Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Και ο Ιβάν στην Τρίπολη!!

Με τον Ιβάν Σαββίδη στην εξέδρα θα διεξαχθεί ο μεθαυριανός ημιτελικός ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ θα έρθει ξανά στην Ελλάδα, πιθανότατα αύριο, και θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πόντιος επιχειρηματίας πρόλαβε ήδη να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, απαιτώντας από αυτούς άμεση βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και φυσικά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το μεγάλο τελικό, όπου θα κριθεί ο τίτλος του κυπελλούχου.

Ο Σαββίδης είχε βρεθεί στο γήπεδο της Τρίπολης και στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι και αποχώρησε απογοητευμένος από την ήττα με 1-0 και την κακή απόδοση των παικτών. Και φυσικά, ευελπιστεί πως αυτή τη φορά θα φύγει χαμογελαστός από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, έχοντας δει την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση.

Το αν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά, τη Μεγάλη Εβδομάδα παραμένει άγνωστο, άλλωστε ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του μαθαίνουν την τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείεται, καθώς επίκειται νέα συνάντησή του με κυβερνητικά στελέχη με σκοπό να τελειώσει οριστικά το θέμα των χρεών. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: