Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κινείται για Γκόμεζ η Τσέλσι!!

Κίνηση για την απόκτηση του Μάριο Γκόμεζ αναμένεται να κάνει εντός των ημερών η Τσέλσι, προσπαθώντας να προλάβει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου.

Κινείται για Γκόμεζ η Τσέλσι
Η θέση του στην ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου έπαψε να θεωρείται σίγουρη από την ημέρα που στο Μόναχο αφίχθη ο Μάριο Μάντζουκιτς. Αν το καλοκαίρι οι Βαυαροί αποκτήσουν και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τότε ο Μάριο Γκόμεζ θα αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Για το λόγο αυτό θεωρείται βέβαιη η αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γερμανίας, με πολλές ομάδες από όλη την Ευρώπη να είναι έτοιμες να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Express», η διοίκηση της Τσέλσι, θέλοντας να προλάβει τους ανταγωνιστές, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Γκόμεζ εντός των ημερών. Η πρόταση αυτή, αναφέρει η εφημερίδα, θα είναι εξαιρετικά δελεαστική και δύσκολα θα αφήσει αδιάφορο τον Γερμανό διεθνή.

Το σίγουρο είναι πως, οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον Μάριο Γκόμεζ δεν πρόκειται να μείνουν αδρανείς, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να ξεκινήσει ένας πραγματικός πλειστηριασμός για τα… μάτια του χαρισματικού επιθετικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: