Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Επιβεβαιώνουν για Σάντα Κρουζ!!

Σε επιβεβαίωση της φήμης που θέλει τη Μποταφόγκο να διαπραγματεύεται με τον Ρόκε Σάντα Κρουζ, προχώρησε ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου, Σίντνεϊ Λουρέιρο.

Επιβεβαιώνουν για Σάντα Κρουζ
Αγωνίζεται στη Μάλαγα, αλλά ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, ως ελεύθερος που μένει, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα του καταθέσει προσφορά και να αποδεχτεί αυτή που θεωρεί καλύτερη.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως στα χέρια του παίκτη υπάρχουν κάποιες προτάσεις, με αυτή της Μποταφόγκο να είναι η πιο σοβαρή από όλες. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Αθλητικός Διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου, Σίντνεϊ Λουρέιρο, μιλώντας σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

«Μιλάμε με εκπροσώπους του Σάντα Κρουζ και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία στο οικονομικό ζήτημα. Ξέρουμε πως ο παίκτης έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, αλλά από τις πληροφορίες που έχουμε, θεωρούμε πως η δική μας είναι η πιο σοβαρή και η πιο συμφέρουσα. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των διαπραγματεύσεων, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά για τη Μποταφόγκο», τόνισε ο Σίντνεϊ Λουρέιρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: