Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Μουρίνιο: «Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη…»

Στην ανωτερότητα της Ντόρτμουντ εντός αγωνιστικού χώρου, στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την βαριά ήττα της Ρεάλ στο «Βεστφάλεν».

Μουρίνιο: «Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη…»
Καμία διάθεση να ψάξει για δικαιολογίες δεν είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την βαριά ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ντόρτμουντ. Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε ότι η γερμανική ομάδα ήταν ανώτερη στο σημερινό παιχνίδι αλλά ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα για την ομάδα του να ανατρέψει την κατάσταση.

«Νίκησε η καλύτερη ομάδα. Βγήκαν νικητές σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και έδειξαν περισσότερο πάθος και ένταση στο παιχνίδι τους. Αποτύχαμε να αντιδράσουμε. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ακατόρθωτο. Υπάρχει ακόμα ελπίδα. Πριν το παιχνίδι ήμασταν έτοιμοι για όλα. Δεν γίνεται να μένεις εκτός διοργάνωσης, χωρίς να έχεις 'πεθάνει' πρώτα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο που όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία συμπλήρωσε: «Δεν είμαι αρμόδιος να πω αν υπάρχει οφσάιντ στο δεύτερο γκολ ή πέναλτι του Τσάμπι Αλόνσο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως νίκησε η καλύτερη ομάδα σήμερα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, έριξε και την… ειρωνεία του λέγοντας: «Τους είπα πως το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς και θα ήθελα να χάσουμε με τέσσερα γκολ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: